Реалност или не – можете ли да кажете? (СНИМКИ) 28.03 | 14:46

19-годишен творец пресъздава очите, както не сте ги виждали досега

От Пламена Вълчева

Хосе Вергара е впечатляващо талантлив артист, който бързо трансформира своите идеи, като разгръща потенциала си с помощта на цветни моливи. Той създава супер реалистични образи, които изглеждат плашещо истински, предава Huffington post.

19-годишният артист е роден в Мексико, но пребивава в Тексас. Когато е на 8 години той претърпява инцидент, който едва не му коства дясната ръка. Хосе рисува безумно красиво и всичко, които създава минава извън границите на изкуството, защото се докосва до реалността.

Младият талант има колекция от изображения на очи, които улавят една неизразима мистерия зад тяхната невероятна детайлност "Винаги съм обичал да работя върху детайлите и рисуването на очи изглежда перфектното предизвикателство да тествам себе си", казва Вергара.

Въпреки крехката си още възраст, талантът и отдадеността на Хосе Вергара му прокарват път като бъдещ артист.

Младият творец има свой псевдоним Redosking и казва, че черпи вдъхновение от големи имена като Дж.Р.Р.Толкин, Аристотел, Ганди и Нелсън Мандела.

"За мен тези хора са ветерани в изкуството наречено живот. Искам и аз да вървя по своя път и да мога да влагам душа и сърце във всичко, което правя."

Определено можем да видим душата и сърцето на Вергара в тези произведения, защото когато гледаме очите, сякаш виждаме през тях образа на човека, който ги притежава.

Вижте всички страхотни снимки в нашата галерия.



Водещи

Най-четени