САМО ЗА ЖЕНИ: Ще ви задоволи ли новото гадже в леглото? 08.07 | 15:46

Разберете какви са сексуалните му предпочитания като обърнете внимание на неговите навици

От iNews.bg

Лятото носи нови и изключително горещи емоции, когато става въпрос за необуздани сексуални преживявания. На вас обаче вероятно ви се иска да знаете какви са предпочитанията на сексапилния мачо, с когото сте се запознали в бара предната вечер, преди двaмата да се впуснете в интимни приключения.

Добрата новина е, че можете да го направите! Дори най-малките и на пръв поглед незначителни детайли в поведението на господина до вас са способни да разкрият пикантни детайли около еротичните черти в характера му. Дали обича продължителната любов, или си пада по бързия секс? Способен ли е да прави компромиси зaради жената до себе си, или се държи като истински господар под завивките?

Отговор на тези и още много въпроси можете да откриете, като обърнете внимание на някои основни привички, които откривате в поведението му.

1. Ако си гризе ноктите
В случай че кавалерът, който ви е поканил на среща, не спира да гризе ноктите си, трябва да сте наясно, че той се раздава на максимум! Винаги е готов да опита нови неща, за да задоволи половинката си. И всеки път, без никакво изключение, стига до финала!  

Вижте останалите 12 знака, които разкриват уменията му в леглото, в Jenite.bg!

Водещи

Най-четени