Сексуални факти за мъжете, които ще ви пръснат черепа 20.03 | 10:55

И други факти, които са просто любопитни

От Таньо Давчев

Благодарение на проучване, направено от Unilever Deodorants, вече знаем че мъжете, изненада, имат ужасно нереалистично виждане що се отнася до времева ангажираност. Научаваме също, че повече от 50% от запитаните мъже на възраст 34 години и надолу се страхуват ужасно много да не изпуснат нещо (парти, ивент, концерт и т.н.), а също, че много мъже влизат с телефоните си, докато акат.

Не на последно място над 50% от мъжете, участвали в проучването споделят, че правят планове в главите си, докато правят секс.

Отваряйки дума за половото сношение, учените разкриват, че мъжът желае да прекарва ужасно голяма част от времето си, правейки секс, допълва Thefrisky.

Независимо че повечето мъже "свършвали" равномерно, значителна част от тях споделили, че идеалният за тях ден би трябвало да включва средно 4 часа и 19 минути сексуални удоволствия.

Ужасно много време им било нужно, за да "свършват" и с ежедневните си задължения.

А какво прави (или поне иска да прави) мъжът през останалото свободно време? Отделя 3 часа и 36 минути на своята работа, 3 часа и 22 минути да се шляе с приятели или семейството си, 3 часа и 22 минути за сън, 2 часа и 38 минути за хапване и 29 минути за всичко останало.

Нямаме ясна представа какво точно попада под "всичко останало", но не познаваме много мъже, които да се "правят красиви", за повече от 10 минути. Може би се включва и клечането в тоалетната?

Водещи

Най-четени