Тези зодии се разделят с половинките това лято 20.06 | 13:17

Вижте дали сте сред тях

От iNews

Лятото е времето, когато всички искаме да пътуваме, да се забавляваме и да прекарваме повече време с близки, роднини и разбира се… с любимия човек.

През топлите месеци се надяваме да бъде постоянен купон, изпълнен с положителни емоции и преживявания.

 

Ето кои са трите зодии, които ги чакат летни раздели:

Рак

Раците могат да имат сериозен разговор с партньора си. Звездите казват, че понякога се вкопчвате в чувствата и нуждите си и забравяте, че в някои ситуации партньорът ви може да се чувства неудобно.

Има шанс той скоро да иска да обсъди това с вас и може би с повишен тон. Конфликтът може да се влоши, което ще ви накара да решите, че трябва да прекъснете връзката си.

Овен

Овните обичат приключенията, свободата и независимостта. Разбира се, те могат да имат сериозна връзка, но най-често само защото са буквално хванати за гушата.

Много скоро това може да им омръзне на Овните и те ще решат, че искат да останат сами за известно време. Те ще прекъснат отношенията с партньора си и ще отдадат на живота.

Близнаци

Но за Близнаците всичко ще бъде много по-сложно. Може да разберат, че партньорът им изневерява, което ще ги нарани много.

Според астролозите Близнаците няма да могат да си намерят място, ще страдат и ще изпадат в депресия. Изразът "Клин клин избива" няма да помогне в този случай, пише  jenata.blitz.bg.

"Просто трябва да го преодолеете и да продължите по своя път", съветват астролозите.

Водещи

Най-четени