Ужасно гнусни и брутални неща, направени от деца 04.12 | 15:55

А иначе се правят на ангелчета

От Гергана Златкова

В днешното забързано ежедневие, хората, които имат деца, работят и съумяват да отделят време за потомството си, могат да се нарекат истински герои.

Особено, когато малките са на 2-3 години, точно са проговорили, светът им е интересен, непознат...И, кой трябва да им обърне внимание – разбира се мама и татко.

Често пъти обаче, колкото и да сте съсредоточени да отделите време на потомците си, няма как да сте подготвени за всичко.

Затова и потребители на Reddit решили да споделят най-идиотските си преживявания със собствените им деца, а тук ще прочетете 10-те най-смешни от тях.

1. "Днес 17-месечната ми дъщеря ме хвана за ръка, а после само за показалеца. Много се разнежих и притихнах, за да запомня този момент. В следващия миг тя започна да си бърка в носа с моя показалец. Малката ми сополива дъщеричка тя!"

2. "Когато 2-годишният ми син има нужда от смяна на памперса, той ни казва "мамо, тате, смяна на памперса!" След това го пипам по дупето, за да видя дали наистина се е наакал или само ни разиграва. Онзи ден съм в кухнята и казвам на жена ми, че отивам до тоалетната. Синът ми моментално дойде, без никакво колебание ме хвана за задника и ме попита: "Тате? Смяна на памперса?"

3. "Съпругът ми беше гол до кръста и държеше тогава 7-месечния ни син. Преди да разбере какво става, синът ни вече му беше засмукал едното зърно. Мъжът ми подскочи, извика и издърпа бебето. Трябваше ми секунда, за да разбера какво се е случило, а след това се скъсах от смях. Той не мислеше, че е толкова смешно и повече избягваше да е гол до кръста в близост до бебето."

Още брутални изцепки, дело на малчугани четете при Div.bg.

Водещи

Най-четени