Фаталните грешки по време на секс 26.03 | 11:35

Защото е важно ентусиазмът да омеква...

От Ивайло Коралски

Грешките в секса при жените, за съжаление, често пъти не са еднократен акт, независимо от сексуалния опит, с който разполага конкретната дама.

Доста често жените не осъзнават какво вършат, или въобще не вдяват, че съществуват грешни подходи в секса.

В следващите редове ще откриете съвсем добронамерен списък с десетте най-често срещани грешни действия и помисли, с които жените карат представителите на силния пол да омекнат.

1. Не са уверени в себе си

Казвали сме го 100 пъти, но ще го кажем и още веднъж: мъжете харесват уверени жени. Ако една дама не се харесва и няма самочувствие, всичко това ще си проличи и в леглото. Ниската самооценка не само ще подразни мъжа, но и ще провали взаимното сексуално удовлетворение. Дами, не се страхувайте да съблечете дрехите си, не бързайте да загасите осветлението. Позволете на мъжа да види и да се полюбува на голото ви тяло.

2. Правят едно и също

Ако имат по-продължителна връзка, обикновено партньорите научават какви неща харесва другият. Най-голямата грешка, която допускат дамите, е да открият по какви игри по време на секс си пада гаджето им и да се придържат само към тях. Имайте предвид, че дори и в секса разнообразието е важно нещо. Никой не казва, че непрекъснато трябва да експериментирате и никога да не се повтаряте, но не бива да допускате скуката между чаршафите.

3. Не казват какво искат

Сексът е двупосочно удоволствие. Това означава, че е добре дамите да казват на своя партньор какво искат и какво харесват. Не можем да четем мисли, така че не очаквайте, че някой ще се досети как точно да ви достави удоволствие. И не си мислете, че ще обидите мъжа до вас, ако му дадете малко насоки. Отново - мъжете обичат жени, които зная какво искат.

Останалите фатални грешки, в Div.bg

Водещи

Най-четени