Фюжън е новото гурме 08.04 | 18:29
Новата кухня предлага съчетания от сладко, солено и кисело
В 21 век, когато всичко е вече измислено или направено от някой друг, е много трудно нещо да ни изненада или учуди искрено, що се отнася до ястия.
Почитателите на фюжън кухнята обаче знаят, че това е стил на готвене, при който не само че в основата стоят иновативността и въображението, но често пъти може да се стигне до много необичайни комбинации.
"Странната" или "сбърканата" кухня, както още го наричат, фюжън менюто има древни корени, тъй като кулинарното богатство се е предавало от векове, но става популярна през 70-те.
Този вид кухня никога няма да ви омръзне, защото предполага разнообразие на съставки и храни, а и в основата й е комбинирането и на различни техники на готвене.
Както всяко течение, и фюжън кухнята си има критици, които са скептични относно гениалността на този вид готвене, защото в действителност често се получават ястия, които нямат вкус.
Вижте няколко изпитани свежи рецепти, с които няма да сбъркате и които ви гарантират аплодисментите на масата при Kulinar.bg.
Водещи
-
Божанов: Сигурен съм, че на никой в ГЕРБ не му хареса бюджета
В рядък момент на политическо самосъхранение, Борисов видя, че това е грешен път и изтегли...
28.11 | 10:32
-
5 храни, които съдържат много повече желязо от спанака 2
Желязото е основен минерал, който изпълнява много функции, като тихо подхранва почти всяка...
28.11 | 10:15
-
Софийският съд блокира повишението на таксите за паркиране
Информацията е публикувана на официалния сайт на съда
28.11 | 09:59
Най-четени
-
Облачен и дъждовен край на работната седмица
По-значителни ще са валежите в района на Благоевград, Сандански, Кюстендил, Перник и Драгоман
28.11 | 08:00
-
Николай Василев: В момента сме в бюджетно блато "3, 5, 8"
Държавните разходи да не надвишават 40% от Брутния вътрешен продукт (БВП);
28.11 | 09:30
-
Дарители събраха гаранцията за Благомир Коцев за по-малко от 5 часа
Рекордна мобилизация
28.11 | 09:15