Цял кандаски град чу по погрешка секс разговор между полицаи 24.06 | 16:20

Местното общество не прие много добре на пръв поглед забавния инцидент

От iNews.bg

В канадския град Уинипег патрулиращи с хеликоптер полицаи случайно са включили системата за оповестяване и местните жители са слушали разговора помежду им за оралния секс, CBS.

Инцидентът е станал в понеделник, на 22 юни, около 21.30 часа местно време. Един от очевидците е казал, че е бил шокиран от разговора между служителите на правозащитните органи. Други са споделили, че са чули няколко нецензурни израза.

"Беше ясно, че в хеликоптера разговарят двама мъже. Аз чух само части от разговора, засягащи пари" - е казал един от свидетелите. Той самият не е чул конкретно да става дума за орален секс.

1525747

"Всички обсъждат с колегите си лични въпроси, но има теми, които не трябва да се засягат по време на работа" - е добавил той.

"Патрулиращите не са знаели, че системата за оповестяване е включена. След като разбрали, че разговорът им се транслира, веднага са я изключили" - се казва в съобщение на полицията на Уинипег. Все пак служителите на реда са признали, че съдържанието на разговора е било неуместно и са се извинили на жителите на града.

"Ще направим разследване на инцидента. Мога да уверя всички, че осъзнаваме колко чувствително е обществото, когато става дума за непрофесионализъм", заяви говорителят на полицията в Уинипег.

 

Водещи