Новата колекция на Мисис Бургас е с "Усещане за жена" 18.05 | 12:00

Мая Великова споделя тайните на приказните си тоалети

От iNews.bg

 В месеца на абитуриентските балове най-красивата омъжена жена в Бургас за 2016 година разказва как се сътворява перфектната рокля през нейните очи. Тя е талантливата дизайнерка и Мисис Бургас 2016 – Мая Великова, и от години впечатлява със своите тоалети, излъчващи женственост, емоция, грация и стил.

За дизайнерката е много важно вътрешното излъчване на една жена, а роклята е прекрасното и красиво допълнение. Това я и подтиква колекциите, които  създава през годините, да носят точно тези наименования - Грация, Чувственост, Емоция, Енигма. А най-новата фешън колекция е наречена "Усещане за Жена", защото - както самата тя разказва, създава рокли за истински жени.

Талантливата Мисис споделя, че за невероятните си рокли залага на земни, нежни цветове, обсипани с камъни, които са достатъчно блестящи и подчертаващи тялото, като  в същото време са стилни и ненатрапчиви.

"Тоалетите, които правя, се радват на голям успех, защото влагам част от себе си в тях и всичко което правя го прави с много любов и много ръчен труд. Аз правя рокли за истински жени. Линията е Женственост, а излъчването е Аристократичност!", доверява самата Мая Великова.

Водещи