Най-ярките млади звезди 18.12 | 15:47

Сравнително непознати, за тях тепърва ще чуваме

От Мартина Панайотова

Модната дизайнерка Карли Кушни, актрисата Кейт Маккинън, създателката на видеоигри Ким Суифт може още да не са имена, познати на всеки, но ги чака голямо бъдеще и ще се превърнат в звезди, прогнозира Reuters, позовавайки се на сп. Forbes.

Заедно с гимнастичката Габи Дъглас, златна медалистка от Олимпийските игри, рапъра Уиз Калифа и учения Джош Съмър те бяха избрани от списанието за класацията "30 под 30", която обединява младите хора с най-големи постижения в 15 области – от музика и спорт през образование, енергетика, наука, медицина, до технологии, електронни игри и приложения, и маркетинг.

Мнозина от списъка на Forbes като певците Бруно Марс и Джъстин Бийбър, както и актрисите Ашли и Мери Кейт Олсън, или модния дизайнер Александър Уанг, новоназначения творчески директор на Balenciaga, вече са добре известни.

Някои и миналата година бяха в него, като Адел и американския предприемач Кевин Систром. Има и много нови лица.

В музиката списъка оглавява 25-годишният Уиз Калифа. Кейт Маккинън от "На живо в събота вечер" оглавява холивудската селекция, като следващата е Тина Фей.

Джош Съмър, изпълнителен директор на фондация, която събира средства за изследвания на хордом - злокачествен тумор на костите, особено на гръбнака, е друга забележителна млада надежда.

Пълният списък ще бъде публикуван в броя на Forbes, който ще излезе на 21 януари.



Водещи

Най-четени