Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден 17.04 | 12:15
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Възкресете традицията: Боядисване на яйца с естествени съставки
От тефтера на баба: Традиционна българска рецепта за телешко месо за Великден
От бабината кухня: Три идеи за великденския обяд
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Колко ще ни струват козунаците в страната преди Великден
Вълнуващи начини да забавлявате децата си по време на Великденските празници
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Линда Петкова откри сезона на козунаците, ето колко струват
Вкусни великденски кифлички с квас, за които могат да помагат и децата
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Водещи
-
Стана ясно как ще се организира гласуването на хора с трайни увреждания за вота „две в едно“
Право да гласуват с подвижна избирателна кутия имат избирателите с трайни увреждания, които не...
20.05 | 17:59
-
Голям здравен скандал се вихри във Великобритания
Очаква се докладът да осветли грешките, довели до това хиляди хора да бъдат заразени с...
20.05 | 17:45
-
Състоянието на словашкия премиер Роберт Фицо е стабилно
Агенцията отбелязва, че атаката миналата сряда представлява първият значим опит за убийство на...
20.05 | 17:30
-
Всички държавни университети спират работа на 20 май
Извършват се само дейности с неотложен характер, въпреки че служебното правителство отпусна...
20.05 | 17:15
Най-четени
-
Днес се провежда втората матура
Тази година 1383 ученици са избрали математиката. По над 1000 души има на изпитите по...
20.05 | 09:30
-
Оценки за постижения: Ще има ли входно и изходно ниво в детските градини?
„В тази си възраст всяко дете е на различен етап, което е напълно нормално. Такъв тип...
20.05 | 14:59
-
Сбъдва се най-страшното предсказание на Ванга
Въпреки че Баба Ванга е починала преди повече от 25 години, тя е предсказала неща, които се...
20.05 | 15:15