"Флекс балет" - Русия пристига у нас 25.04 | 14:47

Танцовото шоу "Елементи" няма аналог в Европа

От iNews.bg

За първи път на 8 октомври в Зала 1 на НДК ще гостува неповторимият "Флекс балет" - Русия. Балансът от съвременна музика, танц и невероятно светлинно 3D шоу от ново поколение е единствен по рода си и няма аналог в Русия и Европа. 

В най-новия проект "Елементи" на балета са вплетени перфектно изпипани хореографии с нотки от класическия руски балет, движения от китайски древни бойни изкуства, танго, валс и още много елементи. 

Невероятната пластичност , динамика и движения в танците ярко обрисуват реалните човешки емоции – страст, хазартност, неудържимост, влечение, нежност, трепет, любов. Няколко малки спектакъла се сливат в едно голямо шоу, което демонстрира двуполюсната природа на мъжката бруталност, подвластна на любовта и женската нежност, подвластна на чувствата. Неподправената и въздействаща атмосфера на сцената се създава и чрез светлинната концепция, която позволява използването на най-нови технологии от светлина и огън. 

"Флекс балет" - Русия е феномен в съвременното изкуство, който носи полъха на новото време и сантимента на вековни традиции в танцовото изкуство. 

Водещи