Парис Хилтън си навлече омразата на гейовете 21.09 | 14:57

Все пак побърза да се извини, че ги е нарекла „отвратителни“ и болни от СПИН

От Олга Андреева

Със скандал Парис Хилтън успява отново да привлече общественото внимание към себе си.

В интернет се появи запис на богатата наследница от разговора ѝ в нюйоркско такси, станал преди месец, в който се чува как нарича гейовете "отвратителни".

Става ясно, че Парис и неин приятел обсъждат известен сайт, в който мъже с хомосексуални наклонности си търсят партньори, посочва в. Belfast Telegraph.

31-годишната наследница е видимо възмутена от този начин на живот: "Гейовете са най-развратните хора в света... отвратителни са. Човече, повечето сигурно имат СПИН. Ако бях гей, щеше страхотно да ме е страх... все пак от СПИН се умира."

Парис вече дълбоко съжалява за казаното и се извини публично в Twitter за неприемливите си коментари.

"Както всички, които са ми близки знаят, аз винаги съм била и винаги ще бъда огромен поддръжник на гей общността. Толкова съжалявам, че обидих приятелите ми гейове, феновете ми и техните семейства с тези коментари...

Водех този личен разговор с мой приятел, който е гей и разговорът ни по никакъв начин не засягаше цялата гей общност", обяснява Парис.

И допълва: "ХИВ/СПИН може да засегне всеки – гей и хетеро, мъже и жени. Гейовете са най-силните и вдъхновяващи хора, които познавам."

Водещи

Най-четени