ДСБ иска истинска десница за изборите 01.12 | 12:58

Иван Костов подчерта, че партията ще направи всичко възможно Синята коалиция да пръсъства на следващите избори

От Елена Кирилова

ДСБ категорично е за Синя коалиция и за единна истинска десница на предстоящите избори, гласи докладът на Иван Костов, който той изнесе пред Десетото национално събрание на партията, съобщават от пресцентъра на ДСБ.

По думите на Костов "щафетата на унищожението” на партията е поета от ГЕРБ, които още на предварителните избори за кандидат-президент на Синята коалиция са купували гласове. Обвинения подобни постъпки той направи и във връзка с изборите на председател на СДС, подчертавайки, че в днешно време управляващата партия е обявила открита война на Синята коалиция, СДС и ДСБ.

Костов е на мнение, че към ДСБ в момента може да има единствено клевети, но атаките срещу СДС са се оказали наистина ефикасни.

Фактът, че както "оригиналната левица”, така и "фалшивата десница” са се опитали да унищожат Синята коалиция, е свидетелство за нейната незаменимост в политическия ни живот, подчерта Костов.

Той смята, че Синята коалиция не бива да бъде смятана единствено за сбор от партии, а за истински съюз от избиратели.

Тези, които искат да чуят, че на следващите избори нея отново ще я има, са хората, които са били излъгани от Бойко Борисов, обясни Костов. На тези избиратели той обеща, че ДСБ ще направи всичко възможно това да стане реалност.

Водещи

Най-четени