Татяна Дончева: Радев да махне Пламен Узунов! 19.06 | 14:59

Създава впечатление, че в името на приятелството си с един човек, който може би не го заслужава, той е в състояние да жертва втория мандат", обясни лидерът на „Движение 21"

От iNews

Президентът Радев трябва да се освободи от секретаря си по антикорупция Пламен Узунов преди да започне кампанията си наесен, препоръча пред Би Ти Ви Татяна Дончева от "Израви се. Мутри вън!".

 "Създава впечатление, че в името на приятелството си с един човек, който може би не го заслужава, той е в състояние да жертва втория мандат", обясни лидерът на "Движение 21".

Президентският секретар събра доста "черни точки" през този мандат. Бумът дойде от видеокамерата от столична пицария, като на кадрите се вижда как той се среща с бившия митничар Петко Петков, двамата оставят телефоните си далеч, за да не бъдат подслушвани, пишат си на листчета, а накрая Пламен Узунов си тръгва с дебел хартиен плик, който му дава Петко Петков.

Преди дни, Петков пусна свой запис от магазина, от който е пазарувал ром и пури за подарък за Узунов, който му помогнал за трансплантация.

Така бившият митничар опита да опровергае твърденията, че във въпросния плик е имало пари. 

Президентството излезе с позиция в отговор на открито писмо на Сашо Диков, като увери, че Пламен Узунов няма да бъде отстранен, защото нападките срещу него са клевета, напомня lupa.bg.

Водещи

Най-четени