Влакът София – Бургас временно с променен маршрут 23.11 | 10:25

Заради ремонти в района на гара Чинтулово

От Елена Коцева

Временно се променя движението на бързия влак от София за Бургас, съобщиха от Български държавни железници.

Причините са ремонтни дейности по железния път в района на гара Чинтулово.

Различно разписание и маршрут ще има на 23, 25 и 26 ноември.

На посочените дати бързият влак № 3621 от София за Бургас (през Пловдив и Карлово), който заминава в 07:20 ч., ще се движи с частична промяна в своя маршрут.

Този влак ще пътува по обичайното си разписание до гара Тулово, след което ще преминава по променен маршрут през Стара Загора и Ямбол, вместо както по досегашния си график през Сливен. След гара Зимница влакът ще продължава да пътува по редовното си трасе, но с променено разписание поради по-дългия си маршрут на движение и ще пристига в Бургас с 56 минути по-късно от обичайния си график, т.е. в 15:50 ч.

За да осигурят транспортно обслужване на своите клиенти, които ползват бързия влак от гарите разположени в участъка Тулово – Твърдица – Сливен – Зимница, "Български държавни железници” ЕАД ще пуснат два допълнителни влака. Това са бързия влак № 3691 от Тулово за Твърдица, който ще заминава в 12:10 ч. и ще пристига в 12:36 ч., както и крайградския пътнически влак № 30291 от Сливен за Зимница.

Този влак ще тръгва от Сливен в 14:05 ч. и ще пристига в Зимница в 14:22 ч., където ще осъществява връзка с движещия се по изменен маршрут бърз влак № 3621 от София за Бургас. За превоза на пътниците между Твърдица и Сливен ще бъдe осигурен автобус.

За подробна информация клиентите на "Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.  

Водещи

Най-четени