Почина 3-годишното дете, което пострада на пътя Г. Оряховица – Козаревец 15.11 | 10:37

При инцидента бяха ранени още трима души

От Мая Александрова

Тригодишното момиченце, което пострада в катастрофата на 3 ноември на пътя Горна Оряховица – Козаревец, е починало, съобщи в. "24 часа".

При инцидента тогава се удариха три леки автомобила, ранени бяха трима възрастни и малката Доника.

На 3 ноември автомобил, движещ се от с. Козаревец към града, управляван от 29-годишен мъж, навлязъл поради висока скорост в лентата за насрещно движение и се блъснал странично в идващата срещу него кола, управлявана от 50-годишен шофьор.

След това автомобилът на младия мъж ударил челно движещия се в посока от Горна Оряховица към с. Козаревец друг лек автомобил, управляван от 35-годишния К. С.

Виновният шофьор се отърва със счупен пръст на ръката, без опасност за живота. Водачът на втория пострадал автомобил бе с множество счупвания и вътрешни разкъсвания и бе настанен във великотърновската болница с опасност за живота. Возещата се отпред 35-годишна пътничка получи комоцио и фрактура на пети лумбален прешлен.

Возещата се отзад в същия автомобил, в система за обезопасяване на деца, 3-годишна Доника бе откарана във великотърновската болница в безсъзнание, със съчетана и черепно-мозъчна травма, фрактура на крайници, с опасност за живота. За съжаление усилията на лекарите да я спасят претърпяха неуспех.

Водещи

Най-четени