Риана призна, че все още е влюбена в Крис Браун 20.08 | 17:05

„Крис Браун беше любовта на живота ми“, проплака певицата пред Опра Уинфри

От Олга Андреева

След безбройните спекулации по свой адрес, Риана призна публично, че все още е влюбена в бившето си гадже Крис Браун, което ѝ посегна преди три години и се сдоби с ограничителна заповед и присъда.

Въпреки нанесения побой барбадоската певица не само е успяла да прости, но и продължава да изпитва дълбоки чувства към Крис.

В емоционално интервю с Опра Уинфри, излъчено вчера (19 август), изпълнителката на "Where Have You Been All My Life” призна, че все още го обича и, че не може да си представи да забрави времето, което са прекарали заедно.

"Мисля, че той е любовта на живота ми", заяви Риана през сълзи, а после допълни, че двамата все още са "много, много близки приятели" и че се обичат и вероятно винаги ще бъде така.

Напоследък двамата бивши все по-често биват засичани заедно на публични места, като в някои от случаите изглеждат доста близки, с което подклаждат слуховете, че са възобновили връзката си.

Що се отнася до Крис, на него изглежда не му е приятно темата с побоя непрестанно да бъде коментирана. Негов приятел посочи, че певецът е останал озадачен защо е било необходимо този въпрос отново да се засяга.

"Крис просто е объркан от решението на Риана отново и отново да говори за миналото – този път в интервю за Опра", е заявил източникът пред Radar Online.

"Той не ѝ се сърди, че го обсъжда, но му се струва, че за да продължат напред и, за да не бъде определян животът им от една нощ, трябва да престанат да споменават случилото се".

Водещи

Най-четени