Сани Жекова с обръщение към феновете 17.02 | 11:50

"Благодарна съм за всички прекрасни неща, с които животът ме е дарил", написа лъчезарната сноубордистка

От Иво Вецев

Най-добре преставилият се български олимпиец до момента в Сочи Александра Жекова използва социалната мрежа Фейсбук, за да благодари на всички фенове, които са я подкрепили по време на стартовете в сноубордкроса на Олимпиадата.

Лъчезарната българка записа 5-о място във финала на коронната си дисциплина, като дори можеше да стигне до медалите, ако не беше италианката Миоли, която на последния завой влезе в линията на Жекова и я изхвърли от борбата за медали.

Въпреки това постижението на Сани е изключително добро и едва ли някой ще успее да подобри постижението ѝ в следващите стартове. Самата тя призна, че е щастлива от постижението, въпреки че се е наложило да кара с контузия на тежкото трасе в Сочи. 

"Скъпи приятели, бих искала да Ви благодаря с цялото си сърце за невероятната подкрепа днес:)!!!Благодарна съм за всички прекрасни неща, с които животът ме е дарил...за трудностите, изпитанията, сладките победи, прекрасното семейство и приятели..

Беше много трудно състезание и аз дадох всичко от себе си имайки в предвид не отличното физическо състояние,в което се намирах, в следствие на контузията.

.Да, допусках грешки и има още какво да уча:)...но съм много щастлива, че все пак сме сред най-добрите:)!Благодаря ви!!", написа Александра Жекова, която от вчера получава хиляди честитки от щастливи фенове.