15 часа след трагедията на "Струма": Най-сетне туроператорът реагира 23.11 | 19:44

Близки на загиналите при трагедията цял ден са пред офиса на компанията в Скопие, но той така и не отвори, а телефоните бяха изключени

От iNews

15 часа след автобусната катастрофа на магистрала "Струма", която отне живота на 46 души, туроператорът "Беса Транс – Скопие" най-после реагира.

Компанията излезе със съобщение на официалната си фейсбук страница, в което се посочва, че служителите ѝ "са в голям шок".

Ето какво пише в публикацията на "Беса Транс – Скопие":

 "Днес е много тъжен и труден ден за нас като компания, изказваме съболезнования на семействата и близките на загиналите, молим се за бързо възстановяване на оцелелите.

Компанията изцяло сътрудничи на компетентните институции в Република Северна Македония и Република България за установяване на причините за тази страшна трагедия!

Извиняваме се на всички, че не можем да отговорим на исканата информация, защото сме в голям шок."

Първоначално "Беса Транс – Скопие" публикува и телефонен номер за "информация във връзка със случая" - 075273732, но малко по-късно го изтри от фейсбук страницата си.

Близки на загиналите при трагедията цял ден са пред офиса на компанията в Скопие, но той така и не отвори, а телефоните бяха изключени.

Водещи

Най-четени