Гол мъж с две огнестрелни рани от полицейски служител 14.05 | 16:11

Нудистът стрелял на посоки в спокоен район

От Ивайло Коралски

Обезумял гол мъж с пистолет в ръка е бил прострелян от полицейски служители, съобщава Herald-Times.

Пострадали няма, с изключение на споменатия в предното изречение все още неидентифициран мъжки субект, който е получил две огнестрелни рани от полицейските служители, защото е насочил оръжието си към тях.

Инцидентът се е разиграл на тиха улица в Блумингтън, САЩ. 

Според доклада по случая, в полицията са били получени две оплаквания, съобщаващи за чисто гол мъж, който крещял като обезумял и стрелял на посоки.

Изтрещелият нудист е използвал девет милиметрово оръжие, нанасяйки щети върху няколко автомобила и входна врата на намиращ се в близост двор.

Когато полицейските служители пристигнали, дибидюс стрелецът продължил да размята необезпокоявано огнестрелното си оръжие, насочвайки го срещу един от полицаите. Последният впоследствие произвел четири изстрела, единият, от които попаднал в тялото на разбеснелият се мъж.

Независимо от това обаче, мъжът се изправил, насочвайки отново пистолета към служителя на реда. Това принудило полицаят да произведе нова серия от изстрели, прострелвайки за втори път упорития нудист.

В доклада обаче не се пояснява колко тежко е бил ранен разбеснелият се стрелец, облечен единствено в жълто-червена шапка.

Водещи

Най-четени