Добрият старец мина в отбора на лошите 27.12 | 10:21

Дядо мразовци обраха Албания

От Цанка Донкова

Добрият старец мина в противоположния отбор. Вече ще свързваме Дядо Коледа не с подаръците, които нози, а  обирите, които извършва.

Престъпници, преоблечени като Дядо Мраз са извършили два въоръжени грабежа на бижутерски магазини в Албания и Косово, съобщава FP.

Първият обир е извършен във вторник (24.12) Бижутериен магазин в търговски център Tirana East Gate в столицата на Албания и е бил обран за около 3 минути. Крадците са напълнили сакове с голямо количество бижута на стойност 410 000 долара. Бандата е била от четирима въоръжени  мъже.

Записите от охранителните камери показват, че при влизането си в златарския магазин крадците насочили оръжието към работещите, а след това натикали голямо количество златни синджирчета, гривни и пръстени в две големи торби. Само две минути по-късно те избягали от магазина с кола, в която ги чакал
техен съучастник. Няма пострадали при грабежа. По-късно са открити оръжието и изоставена кола на апашите.

Друга банда от 3-ма Дядо мразовци е вилняла в друг бижутерски магазин в Призрен. При инцидента са били ранени двама души - собственикът и още един човек, който е бил там. Косовската полиция все още няма официален коментар по случая.

Водещи

Най-четени