Орална любов по време на представление на Цирк Дю Солей 14.06 | 17:17

Гранични служители прекрачват закона по крайно непристоен начин

От Ивайло Коралски

Посетителите на представлението, подготвено от класния Цирк Дю Солей, са получили повече, отколкото са предполагали по време на спектакъл, провел се на 27 май в Калифорния.

В публиката няколко души (включително и деца) забелязали как жена съвсем необезпокоявано прави френска любов с мъжа до нея. Когато била помолена да прекрати неприличния акт, поне първоначално двойката отстъпила, съобщава 10news.

Свидетелка, позната само като "Джени", била една от най-силно изразилите възмущение от непристойните действия на мъжа и жената.

Когато Джени, която по професия е военен лекар напуснала шоуто, "двойката без задръжки" я посрещала по крайно груб начин:

"Следващото нещо, което помня е, че тя започна да ме удря по лявото слепоочие. Въобще не успях да усетя кога ми стовариха следващите два удара. Тя ме удари в лявата и дясна страна на челюстта", разказва след инцидента Джени.

Впоследствие полицията установила, че агресивната двойка била съставена от агентите на американските гранични служби Кайли Хелуиг и Джералд Торело. Те били арестувани в нетрезво състояние след оплакване на военната лекарка.

В момента властите водят разследване като двамата са пуснати на свобода под гаранция, докато не бъде насрочена дата за начало на делото.

Случилото се по време на представлението на Цирк Дю Солей е поредният случай, в който патрулиращи гранични агенти престъпват публично закона.

През април 28-годишният Рикардо Монталво беше арестуван докато се опитва да прекара през границата муниции и огнестрелни оръжия в Мексико.

Срещу 31-годишния Луис Фонсека пък в момента се води дело за насилие, защото почти удуши емигрант, чиито документи за пребиваване все още не са били готови.

За финал, 29-годишният Джейсън Едуард беше арестуван последния месец по обвинение, че е блудствал с 9-годишно момиченце по време на гранична проверка.

С други думи, проблемите при граничните служби не са запазена марка единствено за родните служители.

Водещи

Най-четени