Скандали и разочарование белязаха началото на "Биг брадър" 10.10 | 09:59

Певицата Бони и други бивши участници изразиха разочарование от подбора на съквартирантите.

От iNews.bg

Певицата Бони и други бивши участници изразиха разочарование от подбора на съквартирантите.

Стартът на новия сезон на телевизионното риалити шоу "Биг брадър" предизвика вълна от коментари сред бивши участници и публични личности. Мнозина изразиха разочарование от подбора на съквартирантите, като някои дори отказаха да гледат предаването.

 

Певицата Бони, участник във формата през 2014 година, не скри негативните си впечатления от новия сезон. В интервю за вестник "България Днес" тя заяви: "Селекцията в този сезон на "Биг брадър" не е представителната извадка на България! У нас има много стойностни хора! Тези, които са в Къщата, не са хората на България!"

Изпълнителката на хита "Лудница" допълни: "В предишните сезони имаше къде-къде по-добри и стойностни попадения. Аз от десетилетия работя в попфолк бранша, в който можеш да видиш всякакви колоритни личности, и трудно се шокирам, но тазгодишният "Брадър" откровено много ме разочарова!"

Сред участниците, които привлякоха вниманието на зрителите, са порноактрисата Анджела Ташева, известна с присъствието си в платформата "Онлифенс", бившата гимнастичка Беба Янева, която изненада с променената си външност, и диджей Пацо - баща на Александра Гърдева от предаването "Ергенът". Особено впечатление направи и плюс сайз моделът Веселка, която се появи в Къщата по провокативен начин.

Много от бившите участници в "Биг брадър" признаха, че не са гледали началото на новия сезон поради различни причини. Актрисата Аня Пенчева и дъщеря ѝ Петя Дикова, баскетболният треньор Тити Папазов, актрисата Катето Евро и други известни личности споделиха, че са имали други ангажименти в деня на премиерата.

Телевизионната водеща Мира Добрева, която е участвала в предишни издания на шоуто, сподели критичното си мнение: "Да, гледах снощи. Пуснах си предаването и на 20-ата минута, след като търпимостта и поносимостта ми се изпариха, предвид факта, че днес пътувам, за да снимам стойностни неща, просто спрях телевизора."

Журналистът Мартин Карбовски също изрази разочарованието си от новите участници и начина, по който се представиха.

Единствено италианският готвач и ресторантьор Лео, който стана известен благодарение на участието си в предаването, изрази положително отношение към новия сезон: "Като бивш състезател във "Всички звезди Биг брадър България" най-накрая мога да кажа, че съм щастлив да видя отново риалитито как се възражда с хора, които не са випове. Страхотни идеи, изненади и тайни герои."

Междувременно, две от известните тризначки от Благоевград - Надежда и Вяра, които спечелиха голямата награда в един от предишните сезони на "Биг брадър", обявиха намерението си да се завърнат в България. След години на трудности във Великобритания, където според съобщения са живели в тежки условия, двете сестри търсят начин да се приберат в родината.

Новият сезон на "Биг брадър" продължава да предизвиква интерес и дискусии, като остава да се види как ще се развие шоуто и дали ще успее да промени първоначалните негативни впечатления на част от публиката.

Водещи