"Титан" обеща "Българска армия" да е готов до края на месеца 07.09 | 18:43

ЦСКА ще може да домакинства на "Армията" в 7-ия кръг, увериха собствениците

От Даниел Любомиров

Стадион "Българска армия" все още няма лиценз и в 5-ия кръг от Виктория футболно първенство ЦСКА ще домакинства на Ботев Враца на друго място - вероятно на националния стадион "Васил Левски".

От "Титан" увериха, че в понеделник ще започнат подновените ремонтни дейности на съоръжението в Борисовата градина, като от клуба се надяват да получат лиценз за следващото си домакинство, което е в края на месец септември.

"Не знам дали ще можем да играем първия си домакински мач на "Армията", заяви Иво Иванов, съсобственик на "червените". До момента по програма ЦСКА имаше само 1 домакински мач, но той се изигра в Своге срещу Локомотив София заради наказание от БФС.

"Имаме график, който е направен така че вече вторият мач да си го изиграем на "Армията", увери още Иванов.

Според плановете и обещанията ВИП ложата ще бъде разширена, а журналистическите банки ще бъдат преместени. Трябва да бъдат поставени камери и сложени нови седалки в секторите "А" и "Г".

Ремонтът на "Армията" започна в началото на август, но през последните 10 дни бе спрян заради преговорите между Титан и "ЦСКА-Възраждане", които обаче пропаднаха и не доведоха до смяна на собствеността.

Водещи

Най-четени