1600 граждани дадоха мнението си развитието на спорта 12.04 | 18:10

За представителна извадка се приема тази, която събира мненията на поне 1000 пълнолетни граждани

От Краси Киров

Министерството на физическото възпитание и спорта информира, че в рамките на първите 24 часа от старта на националното проучване за интереса и отношението на българските граждани към физическото възпитание и спорта, повече от 1 600 човека са попълнили анкетата.

Представителността на проучването се осигурява чрез процедура по калибриране на данните, която гарантира възпроизвеждане на основните демографски структури на населението в България. За представителна извадка се приема тази, която събира мненията на поне 1000 пълнолетни граждани.

Министерството на физическото възпитание и спорта благодари на своите партньори от медиите, на спортните федерации, на Българския олимпийски комитет, Национална спортна академия "Васил Левски”, Националното сдружение на общините, на кметовете по места, Столична община, както и на всички граждани отговорили на нашите въпроси.

Приканваме тези, които не са дали мнението си да го направят, както чрез нашите партньори, така и чрез страниците ни във Фейсбук - "Министерство на физическото възпитание и спорта”, Туитър - "Ministry_Sports”и на: www.anketa.mpes.government.bg

Водещи

Най-четени