Адриано Галиани предпочита Златан Ибрахимович да е ядосан 08.03 | 19:38

Вицепрезидентът на Милан заяви, че не се притеснява от буйния нрав на шведа

От Даниел Любомиров

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че няма никакъв проблем със Златан Ибрахимович и предпочита да го вижда "ядосан" на терена.

В медиите на Апенините се появиха информации, че шведският нападател има разногласия с треньора Масимилиано Алегри заради тактиката на "росонерите" по време на гостуването на Арсенал в Шампионската лига.

Ибрахимович изрази недоволство от избраната схема на треньора си, но не беше доволен от факта, че Милан е играл с трима нападатели на "Емирейтс Стейдиъм", защото не било ясно кой къде точно да застане на терена.

"Предпочитам ядосан Ибрахимович, защото когато е способен, не играе по същия начин", коментира Галиани. "Няма никакъв проблем между него и треньора, защото ситуацията между тях беше решена в момента, който се зароди.

Той е фантастичен, защото винаги иска да печели и работи с голяма концентрация и увереност", сподели още вицепрезидентът на Милан и добави няколко думи за въпросния случай с тримата нападатели на "росонерите" в Лондон.

"Ако имахме поне още един здрав халф, щяхме да използваме Емануелсон като трекуартиста (офанзивен полузащитник, плеймейкър). В момента имаме 12 играчи, които или са контузени, или са наказани."

Медиите в Италия не пропуснаха да подчертаят факта, че Милан игра с резервните си черни екпи, въпреки че и титулярният се различава от този на домакините Арсенал.

"Ако не бяхме играли с черните екипи, трябваше да излезем голи на терена", подхвърли Галиани.

Водещи

Най-четени