Антонио Касано благодари за получената подкрепа 07.11 | 20:10

Нападателят на Милан разпространи специално писмо, в което изрази благодарност към всички, които го подкрепиха в тежката за него последна седмица

От Константин Симидчийски

Нападателят на Милан Антонио Касано благодари горещо за получената подкрепа, преди и след претърпяната сърдечна операция в Милано миналата седмица. Очаква се възстановяването на ФантАнтонио да протече в период от поне шест месеца, като бившият футболист на Рома и Реал Мадрид получи десетки топли пожелания от фенове и колеги.

Касано благодари на всички загрижени чрез специално писмо, което бе публикувано на официалната страница на италианския шампион.

Нападателят благодари на силните хора в Милан - Силвио Берлускони и Адриано Галиани, катко и на своя старши-треньор Масимилиано Алегри. Благодарности получиха още всички лекари, които се погрижиха за здравето на Касано, както и всички негови съотборници на "Сан Сиро" и целият спортно-технически щаб на Милан.

ФантАнтонио благодари специално на хората, които намериха време да го посетят в "Поликлинико ди Милано" в последната седмица, както и на тези, които го подкрепиха с окуражителни съобщения. Специални благодарности получи и отборът на Реал Мадрид, който през уикенда излезе срещу Осасуна с фланелки, съдържащи надписа "Forza Cassano".

"Сега ми предстои да си почивам у дома, като ще бъда залепен за телевизора, докато играят Милан и Италия. Ще следя и развитието на ситуацията в Генуа (където в последните дни има опустошителни наводнения, б.а.), защото това е град, който остава в сърцето ми. Обещавам, че ще се завърна на терена възможно най-скоро. Голяма прегръдка за всички и благодаря!", се казва още в писмото на Тото Касано.

Голмайсторът със сигурност пропуска и предстоящото Европейско първенство в Полша и Украйна следващото лято, което е сериозен удар за националния селекционер Чезаре Прандели. За разлика от предшественика си Марчело Липи, Прандели разчиташе много на ФантАнтонио, като 29-годишният състезател щеше да бъде важна част от тима на "адзурите".

Водещи

Най-четени