Оперираха успешно сърцето на Антонио Касано 04.11 | 12:25

Причината за влошеното здравословно състояние на национала е исхемично заболяване, което е довело до последвалите церебрални увреждания

От Краси Киров

Футболистът на Милан Антонио Касано претърпя успешна операция на сърцето тази сутрин в Милано. Процедурата е отнела около 30 минути и е преминала по план според докторите.

Италианският футболист от една седмица е настанен в неврологията на "Поликлинико Ди Милано", където след дни на тестове, лекарите най-сетне потвърдиха диагнозата на футболиста.

Причината за влошеното здравословно състояние на национала е исхемично заболяване, което е довело до последвалите церебрални увреждания миналия уикенд.

Припомняме, че състоянието на Касано се влоши остро след двубоя с бившия му клуб Рома. Тогава в самолета от Рим за Милано той е получил исхмичен удар. Според различни прогнози той ще отсъства около 5-6 месеца от футболните терени, но досега сме ставали свидетели и на по-бързи възстановителни действия.

В националния отбор на Италия също очакват с нетърпение възстановяването на Касано, след като Прандели обяви, че ще разчита на него на Евро 2012. Още по-неприятното е, че Касано започна много добре сезона в клубния си отбор, записвайки 2 гола и 7 асистенции.

Водещи

Най-четени