Ашли Коул се заяде с феновете на Арсенал 23.07 | 22:05

Левият бранител си направи акаунт в Twitter и започна войната с "артилеристите"

От Иво Вецев

Защитникът на Челси Ашли Коул направи своя дебют в социалната мрежа Twitter и изобщо не се забави да ядоса феновете на Арсенал, които го боготворяха, докато играеше за "топчиите" до лятото на 2006-а година.

31-годишният ляв бранител, който също така има 98 мача за Англия, беше атакуван от фенове на бившия си клуб, които все още не могат да превъзмогнат факта, че той напусна отбора, за да се присъедини към големия градски съперник Чесли преди 6 години.

От тогава насам пък Арсенал не е спечелил нито един трофей, като последният завоюван е от 2007-а година - Фа къп. Коул пък може да се похвали с титли в Ангия, трофеи от Фа къп и Карлинг Къп, Камюнити Шиълд, както и не на последно място златен медал от Шампионската лига.

И, разбира се, първото нещо, което той направи в социалната мрежа, беше да напомни този болезнен факт на милионите фенове на Арсенал.

"Аз съм такъв, какъвто съм. Победите! Хахахахахха, 11 за мен, 0 за вас!!!", изригна Коул в съобщение, а след това прикачи и снимка с трофея от Шампионската лига.

Освен това Коул се заяде и Пиърс Морган, един от най-известните фенове на "артилеристите". Морган бе нарекъл защитника "Cashley" (игра на думи cash=пари), обвинявайки го, че се интересува само от високата си заплата в Челси.

Ашли отговори: "Познай кой печели...!!!".

След това той направи нова снимка, след като качи снимка на 8-те трофея, които е спечелил, а до тях емблемата на Арсенал с нито един трофей.

"Обичате да говорите, но не можете да приемете, когато ви се казва истината!!!Мислех, че хората тук имат някакво чувство за хумор", финишира атаката си Коул.

Водещи

Най-четени