Барбара Берлускони поиска главата на Алегри 13.01 | 08:10

"Милан има нужда от незабавна промяна", заяви шефката след фиаското със Сасуоло

От Мариян Найденов

Старши треньорът на Милан Масимилиано Алегри може да бъде уволнен още днес, намекна единият от изпълнителните директори на клуба Барбара Берлускони.

"Необходимо и наложително е да бъде направена промяна", лаконична, но напълно ясна бе дъщерята на собственика Силвио Берлускони след снощното фиаско на "росонерите" срещу Сасуоло. Милан загуби гостуването си на новака в Серия А с 4:3, след като поведе с 2:0.

Според източници на Sky Sport Italia поражението от Сасуоло се е превърнало в капката, която е преляла чашата на търпението на клубното ръководство, а Барбара Берлускони е казала, че днес клубът ще излезе с официално изявление.

За фаворит за наследник на Масимилиано се сочи бившият играч на Милан Кларънс Зеедорф, който обаче все още е действащ футболист, защитаващ цветовете на Ботафого.

Футболните експерти на Апенините считат, че при това положение, е много вероятно Милан да заложи на друг бивш свой кадър - Филипо Индзаги, който в момента води юношеската формация на клуба. Очаква се по-късно днес да има повече информация по случая.

Водещи

Най-четени