Барселона благодари за подкрепата към Абидал 23.03 | 14:52

Френският национал продължава да се възстановява от операцията, премахнала тумор от черния му дроб

От iNews.bg

Испанският шампион Барселона официално благодари на всички почитатели на футболната игра, които по различни начини изразиха своята подкрепа към преживяващия трудни мигове френски бранител на клуба Ерик Абидал.

Както е известно, наскоро в черния дроб на футболиста бе открит тумор, в последствие и премахнат чрез хирургична интервенция в каталунската столица. Ситуацията на французина породи сериозен отзвук във футболните среди, а фенове и колеги подкрепиха Абидал с искрена загриженост.

По този повод Барселона излезе и със специално обръщение на своята уеб страница, с която "каталунците" благодариха на всички, вдъхнали по един или друг начин кураж на френския национал.

"Невъзможно е да благодарим на всеки един по отделно за съобщенията, отдаващи подкрепа и обич. Футболен клуб Барселона, от името на Ерик Абидал и неговото семейство, би искал да изрази публично своята признателност", се казва в изявлението на Барса.

Двубоят с Хетафе (2:1) на "Камп Ноу" през уикенда бе белязан със силна подкрепа към Ерик Абидал. Особено впечатляващ бе моментът в 22-та минута на сблъсъка (Абидал играе с 22-и номер в Барселона, б.р.), когато всички хора на трибуните окуражиха с овации намиращия се в болницата футболист.

Операцията на защитника премина безпроблемно, но все още няма информация, кога той ще бъде в състояние да поднови занимания със своите съотборници.

Водещи

Най-четени