Барселона с интерес към Николай Михайлов 13.10 | 15:05

Каталунският гранд търси заместник на 36-годишния Хосе Мануел Пинто, договорът на когото изтича в края на сезона

От Мариян Найденов

Европейският клубен шампион Барселона се интересува от вратаря на Твенте и българския национален отбор Николай Михайлов, според информации в холандските медии.

Каталунският гранд търси заместник на 36-годишния Хосе Мануел Пинто, договорът на когото изтича в края на сезона. В Барселона искат да привлекат млад вратар с качества, който да бъде резерва на Виктор Валдес.

Освен Михайлов, се твърди, че Барселона следи още вратарите Войчех Шчесни (Арсенал), Естебан Андрада (Ланус) и Никола Леали (Бреша).

23-годишният Николай Михайлов оставя отлични впечатления с представянето си в Твенте през последната година и половина. Българският национал получи признание за качествата си, след като бе избран за вратар №1 в холандския шампионат през миналия сезон. 

Преди няколко дни италианското издание La Republica пък писа, че Милан също има интерес към Николай Михайлов, като "росонерите" са готови да платят 4 милиона евро за правата на играча.

Възможността Михайлов да заиграе в друг клуб е напълно реална, след като самият той неотдавна намекна, че може да напусне Твенте в посока по-голям европейски отбор. Той има договор с холандския клуб до лятото на 2013 година.

Водещи

Най-четени