Батков се заяде с Лудогорец 02.05 | 21:05

Босът на "сините" смята да спести на разградчани "разочарованието в Шампионската лига"

От Божидар Азманов

Собственикът на Левски Тодор Батков направи интересно изказване след успеха на своя тим над Локомотив (Пловдив) като гост.

 

Батков изгледа двубоя на живо, а след последния съдийски сигнал коментира предстоящата битка с Лудогорец, която се очертава да реши спора за титлата.

 

"Вероятно ще глобим Мюлдер. Безотговорна постъпка", коментира той действието на холандеца, който си изкара червен картон в началото на второто полувреме.

 

"Има удари под кръста. Аз няма да плача от съдиите, но този... Ако може да ни няма. Те мутрите са при тях, сами срещу всички, но ние сме народа."

 

"Как да отложим мача с Лудогорец като онзи там директорът се изказа по въпроса. Ако искат да го направим в сряда на 16-ти, пак ще ги бием, дошло им е времето. Да им спестим разочарованието от квалификациите в Шампионската лига, защото ние сме играли там, а те никога няма да играят."

 

"Доволен съм от Николай Митов, ние по заслуги оценяваме хората. Той ни върна в играта. След Гоце Делчев за какво говорим."

 

"Явно мутрите са при тях, те мутрите говорят по мутренски. Днес беше тежък мач, горещо време, физически се справят, намаляват мачовете, остават 6", сподели Батков.

 

Адвокатът отрече Левски да стимулира съперниците на Лудогорец.

 

"Няма такова нещо, ние плащаме за сезона, имаме колосални премии да им плащаме, ако станат шампиони, вземат купата."

 

"Нашите привърженици са по-голяма част от българския народ. Аз не виждам причини да се променя нещо, аз съм си аз толкова години. Ето това е мутренското, да кажеш нещо без да го кажеш...номера. Да излязат и да ги кажат кои са. Левски е мой формално, той е на всички българи."

 

"Пречи им, Левски винаги е дразнител, ако може да ни няма....всеки отговаря за думите си, дайте да се радваме, трудна победа, заслужена, мислех,че ще е по-лесно. Поне върнахме добрата статистика на този сезон, пожелавам успех на Локомотив и весели празници на вас."

 

"Няма да е това, което беше, каквото е, това е. Не си правим илюзии че имаме отбор за Европа, но имаме отбор за титла и купа. Ще го попълним, дайте да не говорим предварително", допълни Батков.

Водещи

Най-четени