Бербатов: Като гледахте мача с Холандия, липсвах ли на някого? 28.05 | 08:58

Нападателят на Манчестър Юнайтед отрече, че ще ходи в ПСЖ

От Божидар Азманов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов взе участие в благотворителен мач от кампанията "Играй с мен"

На игрищата на спортния комплекс при МГУ бившият капитан на българския национален отбор по футбол заедно с някои от най-близките си приятели в лицето на Александър Томаш, Тодор Кючуков, Александър Мирчев и Владислав Златинов се изправиха рещу "Отборът на сърцето" в който участваха популярни лица като водещият Лео, актьорът Ники Илиев, певецът Орлин Павлов, Спенс, DJ Дончо и други. Тимът на Бербатов показа по-голяма класа под проливния дъжд и се наложи с 8:3.

Последва още един двубой срещу женска формация, в която личаха имената на Мария Илиева, Елеонора Манчева, Симона Пейчева, Елица Тодорова и Екатерина Дюлгерова. Двубоят завърши 1:1.

След проявата Бербатов коментира мача на националния отбор срещу Холандия, както и безкрайните спекулации около бъдещето си. Наскоро отново се появиха информации, че той има намерение да се присъедини към вицешампиона на Франция - Пари Сен Жермен.

"Гледах снощи двубоя с Холандия, много хубаво представяне, голямо браво на отбора. Играч на мача беше Манолев, който бе неотразим. Като гледахте мача, липсвах ли на накой? Момчетата си играха перфектно и си биха заслужено. Аз може дори да им преча в този момент. Нека видим къде ще играя, пък после ще мислим за националния.

Не е вярно, че си търя къща във Франция. Всеки да си пише каквото иска, аз нямам работа там. Не ми слагайте думи в устата, че искам да ходя в ПСЖ. Като разбера къде ще играя, ще разберат и феновете, за момента няма нищо конкретно.

Аз вече казах, че щом не играя редовно, няма смисъл да оставам там, където съм. Питайте мениджъра ми за офертите, които са идвали. Не съм говорил със сър Алекс след края на сезона. Още не съм си тръгнал от Манчестър, тъй като още имам договор с клуба. Не станахме шампиони, защото Сити бяха по-добри и защото не взехме точки в някои важни мачове", категоричен бе Бербатов.

Водещи

Най-четени