Бербатов: Ще играя докато стана на 40 01.11 | 12:07

Българският ас на Фулъм пожела да последва примера на Райън Гигс и Паоло Малдини

От Даниел Любомиров

Нападателят на Фулъм Димитър Бербатов даде любопитно изказване за британски репортери преди предстоящия кръг от Премиършип през уикенда.

Най-известният български футболист отговори на някои от актуалните въпроси около себе си и за пореден път обясни причините, поради които се е отказал от игра за националния отбор на България.

Досега 31-годишният нападател се представя отлично на "Крейвън Котидж" и в 5-те си появявания в игра може да се похвали с 3 гола и 1 асистенция. Той бе човекът, който вкара за 3:2 в драматичния сблъсък срещу Рединг, но в последствие домакините стигнаха до зрелищното реми 3:3.

"Не съм вратар, нито съм Райън Гигс или Паоло Малдини, но искам да играя докато навърша 40 години", сподели Бербатов пред английски медии.

"Искам да играя в Англия още няколко години, защото тук ми харесва. Харесва ми манталитетът на хората, културата и футбола", добави Митко, който на Острова е защитавал цветовете на Тотнъм и Манчестър Юнайтед, преди да отиде на "Крейвън Котидж".

"Не знам дали Фулъм ще бъде последният ми отбор, наистина.

Но съм твърд в решението, което взех преди две години да се отказа от националния отбор. Времето ми там е минало", завърши Бербатов.

Водещи

Най-четени