Бербатов за Стилиян: Нека всички се молим и вярваме 31.03 | 13:35

"Нека всички се молим и вярваме, че Стилиян Петров, един от най-добрите футболисти, които България е раждала, един от моите най-добри и близки приятели, ще спечели тази битка... Дръж се, Бат Стел...", написа Бербатов в личния си профил във Facebook

От Мариян Найденов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов също показа своята подкрепа към капитана на Астън Вила Стилян Петров, за който вчера се разбра, че е болен от остра форма на левкемия.

Буквално минути, след като новината се разпространи, футболисти и фенове от цял свят засипаха с пожелания за бързо възстановяване и кураж Стилян Петров.

Към тях се присъедини и Митко Бербатов, който в официалната си страница в социалната мрежа Facebook написа: "Нека всички се молим и вярваме, че Стилиян Петров, един от най-добрите футболисти, които България е раждала, един от моите най-добри и близки приятели, ще спечели тази битка... Дръж се, Бат Стел..."

Стилян Петров и Бербатов са бивши съотборници, както в националния отбор, така и в ЦСКА. Двамата играха заедно при "армейците" в края на 90-те години, а в националния тим бяха водещи фигури преди футболиста на Юнайтед да напусне отбора.

Водещи

Най-четени