Бербатов няма да ни липсва, надъхват се във Фулъм 04.02 | 10:23

Мениджърът Рене Мюленстийн заяви, че отборът му има нужда от биткаджии

От Мариян Найденов

Мениджърът на Фулъм Рене Мюленстийн индиректно заяви, че на "котиджърс" няма да им липсва звездата на тима Димитър Бербатов.

Българският нападател напусна отбора от Лондон в последния ден на трансферния прозорец, присъединявайки се към френския Монако като преотстъпен от Фулъм.

Мюленстийн говори пред медиите преди двубоя на своя тим срещу Шефилд Юнайтед в турнира за Купата на Англия, като от думите му стана ясно, че на никого нба "Крейвън Котидж" няма да им липсват играчите, които са си тръгнали през януарския трансферен прозорец.

В това число, освен Бербатов, спадат още двамата от досегашните основни футболисти на "котиджърс" - Брайън Руис, който отиде в ПСВ (Айндховен) и заминалия в посока Милан Адел Таарабт.

"Имаме нужда от нов подход – на отбора му трябва дисциплина и много работа. До края на сезона не искам да видя как си подаваме топката и атакуваме, искам да видя битка на терена", заяви холандският специалист.

Мюленстийн добави, че няма притеснения за поста си, въпреки че отборът се намира на последното 20-то място във временното класиране на Премиършип с едва 19 точки след 24 изиграни мача. Той заяви, че има пълно доверие във футболистите си и е убеден, че Фулъм ще успее да запази мястото си в английската Висша лига.

Водещи

Най-четени