Бербатов разочарован, че сър Алекс не го пуска в игра 19.10 | 08:12

Нападателят на "червените дяволи" сподели след мача с Оцелул, че в началото на сезона се е надявал, че ще играе повече

От Мариян Найденов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов говори пред българските медии след срещата с Оцелул в Шампионската лига, спечелена с 2:0. Мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън за пореден път не даде шанс за изява на българина, оставяйки го на резервната скамейка и в този мач. Бербатов не скри разочарованието си от това, заявявайки, че в началото на сезона се е надявал, че ще играе повече.

На мача в Румъния бяха дошли много българи, за да подкрепят Бербатов, но и те останаха разочаровани, защото той така и не се появи в игра. Независимо от това, когато дикторът изчете имената на резервите на Юнайтед, целият стадион изригна при споменаването на името на българския нападател.

"Не очаквах подобна реакция. Благодаря на феновете, стана ми много приятно. Моите съотборници се чудеха какво става и трябваше да им обясня, че когато българин играе в чужбина, се радва на голяма подкрепа. За съжаление аз отново не влязох в игра", каза Димитър Бербатов.

"Не играя в клубния си отбор, как да играя в националния. Аз и на Юнайтед мога да помогна, но не играя", така Бербатов отговори на въпрос, дали е мислил за завръщане в националния отбор.

Попитан, дали има яснота за евентуален нов договор с "червените дяволи", българският нападател сподели: "Не знам дали ще подпиша нов договор с Юнайтед. С това се занимава моя мениджър. В момента няма оферти от други отбори за мен, тъй като трансферният прозорец е затворен".

Водещи

Най-четени