Бербатов си тръгва от Манчестър през януари, според английските медии 17.09 | 10:26

Daily Star твърди, че Байерн, Интер и Атлетико Мадрид следят ситуацията около българина, който е готов да напусне през януари

От Краси Киров

Английските издания отново изпращат Димитър Бербатов в различни отбори през зимния трансферен прозорец.

Според Daily Star българина е готов да напусне "червените дяволи" през зимата като кандидатите за него са Байерн Мюнхен, Интер и Атлетико Мадрид.

Българският нападател не се чувства много добре от началото на сезона, въпреки че твърдеше, че за него е чест да бъде в клуба, дори и като резерва.

Този сезон Берба се появи в игра само в първия кръг като резерва в 64-та минута. Бербатов има още 12 месеца от договора си, според който получава по 100 хиляди паунда на седмица. 

Daili Star твърди, че Байерн, Интер и Атлетико следят ситуацията около Бербатов и ще се опитат да го привлекат през зимата.

Също така не се знае дали ръководството на Юнайтед няма да предложи нов договор на българина, с цел да го задържи или да вземе по-голяма сума по трансфера му. Все пак Бербатов е най-скъпата покупка в историята на Манчестър Юнайтед и след зимата ще може да си тръгне без пари от клуба.

Още по-трудно е за българина този сезон да си намери място сред титулярите, след невероятната форма на Уейн Рууни. Сър Алекс показа, че ще разчита повече на младоците Хавиер Ернандес и Дани Уелбек, въпреки че наскоро мениджърът твърдеше, че Бербатов ще получи своя шанс.

Водещи