Билетът за Лудогорец - Валенсия стигна 100 лева 11.03 | 19:59

Засега това е най-високата цена на черната борса

От Иво Вецев

Истерията около билетите за двубоя между Лудогорец и Валенсия почва да добива невиждани скоро измерения, след като цената на ценната хартийка достигна 100 лева, споделят хора, които продължават да търсят билет за двубоя.

Този четвъртък в 20:00 часа на стадион "Васил Левски" се очертава да бъде истински празник за родния футбол, като над 40 хиляди души, които да подкрепят българския шампион в осминафинала от Лига Европа.

Небивалият интерес доведе до решение от страна на ръководството на тима да отвори и последните 2 блока от сектор "Г", които не са предназначени за фенове на гостите. Това обаче е последният вариант пред ръководството, тъй като при гостуващата агитка фенове няма да бъдат допускани.

Вече се забелязват и първите "търговци", които се опитват да се възползват от дефицита на билети. Билет за сектор "А" вече е бил предлаган за 100 лева, като самата продажба на "черно" върви както около стадиона "Васил Левски", така и в интернет, където се предлагат билети на търгове, както и във Фейсбук.

Засега няма данни за фалшиви билети, но iNews предупреждава да бъдете бдителни, защото се очаква в следващите два дни да се появят още много "доброжелатели", които искат да ви снабдят с билет. Също така в следващите дни ще скочи и цената на предлагани ценни хартийки.

Всичко интересно преди, по време и след двубоя в четвъртък следете в Sporta.bg

Водещи