Звездата на Валенсия респектиран от Лудогорец 11.03 | 19:30

Сендерос не бил чувал за шампионите ни досега

От Иво Вецев

Защитникът на Валенсия Филип Сендерос призна, че не е чувал името "Лудогорец" преди неговият тим да се падне срещу българския екзекутор в Лига Европа, но въпреки това сподели, че уважава следващия съперник на "прилепите".

Както е известно, Лудогорец все още няма загуба в Лига Европа, като воденият от Стойчо Стоев тим има 6 победи и 2 равенства, достигайки до 16-те най-добри отбора във втория по сила европейски клубен турнир.

Швейцарският национал пък е сред най-популярните имена в селекцията на Пици, като заяви, че не смята своя тим за фаворит в двубоя.

Не бях чувал за Лудогорец и не знаех много за тях. Това не ми пречи да ги уважавам, защото са остранили доста силни отбори, за да стигнат до тук и заслужават респект.

Не бих казал, че се чувстваме фаворити, ще подходим много внимателно и отговорно към предстощия двубой. Искаме да продължим напред, значи трябва да дадем всичко от себе си в четвъртък.

Феновете могат да мечтаят, ние като професионалисти трябва да имаме ясни цели и план за постигането им", каза Сендерос.

В момента Валенсия определено е във възход, след като разби Динамо (Киев) на 1/16-финалите в Лига Европа, а освен това стигна до 8-ото място в Примера дивисион, въпреки че отборът се намираше дълго време в долната половина на таблицата.

Водещи

Най-четени