Бойците минаха през кантара преди "Real Pain Challenge RISING FORCE" 17.02 | 15:23

Вижте всичко за бойците преди битките в шоуто RISING FORCE

От iNews.bg

Бойците, които ще участват на гала вечерта по свободни боеве "Real Pain Challenge RISING FORCE" минаха днес през задължителния кантар преди битките.

Грандиозното събитие, на което iNews е медиен партньор ще се проведе в утре в Зала 1 на НДК от 19:00 часа. Феновете на бойните спортове ще могат да се насладят на 13 срещи, от които 10 в стил ММА и 3 в Муай Тай.

Гвоздеят на вечерта ще бъде последната битка между Любомир Геджев (Real Pain) и Сейдина Сек (Франция). Двамата бойци са със солиден опит в ММА и ще предложат истинско шоу на зрителите. Битката ще бъде от три рунда по пет минути каквато е практиката в професионалните боеве. Освен това адреналина на зрителите ще се повдига и от допълнителните светлинни ефекти и музикално озвучаване.

Целта пред организаторите от Real Pain е да популяризират спорта в България. Хората трябва да разберат, че това не са събития изпълнени с агресия и насилие. Точно обратното този спорт трябва да възпитава и дисциплинира практикуващите го.

Организаторите ни гарантират пълно шоу след като досега в България не е имало така файт карта, където ще се съберат много бойци от България и чужбина. Безспорно една от атракциите ще бъдат представителите на Vip Ring Муай Тай. Марио Иванов и Веселин Веселинов ще се изправят срещу бойци от чужбина. Марио излиза в двубой номер 5 срещу Якоб Газик (Словакия), а Веселин ще се изправи в среща №8 срещу Зидов Акума (Хърватия), който от няколко години тренира в Тайланд.

Международната среща също е в стил Муай Тай. Един срещу друг ще излязат възпитаника на титана Реми Боняски, Фред Сайкинг и Богдан Стойка от Румъния. Като Сайкинг ще бъде наставляван от ъгъла на ринга не от кого да е, а от самата легенда Реми Боняски.

Братята Стилян и Юлиян Чиликови, Валентин Николов и Светлозар Савов ще са представителите на небезизвестната русенска бойна школа "Респект”. Савов ще премери сили с  руснака Мурад Могамедов. Среща за която със сигурност дълго ще се говори. С интерес се очаква и срещата между италианеца Иван Мусардо "The Terrible" и Ивица Трушчек от Хърватска. Зрелищен мач обещава и двубоят между Камен Георгиев и Бага Агаев ( Русия ) в Категория 93кг

С впечатляваща файт карта изненадите от клуб "Real Pain" не свършват. Специално за събитието в България пристигат Алистър Оувърийм, носител на титли от "Strikeforce" и "K-1 World Grand Prix" и Реми Боняски, който както се разбра ще се изяви и като треньор. Но това не е всичко. Към ВИП гостите ще се присъедини и многократният световен шампион по кикбокс Мустафа Лаксем популярен с прозвището "тигъра на ринга”!

Датата на грандиозния боен спектакъл е 18 Февруари от 19:00ч.

Мястото : Зала 1 на НДК.

Цените на билети са 35 лева и 50 лева за ВИП места

 

Ето и файт картата на бойния спектакъл:

Среща № 1/ ММА/ Категория 72кг./ 2 рунда х 5мин.

 

Станислав Чолаков ( София ) клуб "Гладиатор Бокидо” , стил "Гладиатор Бокидо”. Дебют на професионалния ринг, победи в състезания по Аматьорски ММА, Граплинг и Бокидо "Скилс”. Агресивен стил на игра.
           
Валентин Николов ( Русе )     клуб "Респект” стил борба и ММА. ММА статистика 4 победи 1 загуба. Техничес състезател с умения както в стойка така и на земя.                            

Среща №2/ ММА/ Категория 93кг./ 2 рунда х 5мин.

Иван Запрянов ( Пловдив ) Дебютант на професионалния ринг, с победи в аматьорските турнири по ММА. Стил – Муай-Тай, Самбо
    
Стилян Чиликов ( Русе ) клуб Респект, стил Борба и ММА. Дебют на професионалния ринг.

Среща №3/ ММА/ Категория 93кг./ 2 рунда х 5мин.

Димитър Каменов ( София ) Клуб "Real Pain” ,стил борба. Дебют на професионалния ринг, победи в състезания по Аматьорски ММА и Граплинг. Агресивен и силов стил на игра.
    
Петър Влахов ( Пловдив ) стил ММА, дебют на професионалния ринг, победи в Аматьорски турнири по ММА. Техничен състезател, умения в стойка и на земя.

Среща №4/ ММА/ Категория над 93кг./ 2 рунда х 5мин.

Цветан Чолев ( София ) клуб "Real Pain”, стил борба. Дебют на професионалния ринг, участия в Аматьорски турнири по ММА, и Граплинг.
    
Юлиян Чиликов ( Русе ) клуб Респект, стил борба и ММА. ММА статистика 1 победа, 2 загуби.

Среща №5/ МУАЙ-ТАЙ/ Категория 76,200кг/ 3 рунда х 3мин. ( Full Muay-Thai)

Марио Иванов ( София ) клуб "VIP RING”     
> VIPRINg
> 21 years old
> 185cm
> 75kg
> National Champion Muay Thai
> IFMA European Championships 2010 bronze medalist
> amateur fights 18 win 16 ko 10 lose 2
> pro fights 4 win 3 lose 1 ko 2

Jakob Gazik ( Словакия )

Среща №6/ ММА/ Категория 84кг./ 2 рунда х 5мин.

Александър Георгиев (София ) стил ММА, статистика 2 победи, 0 загуби. Много комплексен и обещаващ състезател.
    
Димитър Казаков ( Пловдив ) стил Борба. Добри умения в стойка, изключително агресивен.

Среща №7/ ММА/ Категория 84кг./ 3 рунда х 5мин.

Светлозар Савов (Русе ) клуб Респект, стил ММА, статистика 8 победи, 1 загуба. Много добри умения в стойка и на земя.
           
Мурад Магомедов ( Русия ) клуб "RusFighters”, статистика 4 победи, 5 загуби.

Среща №8/ МУАЙ-ТАЙ/ Категория 66,7кг/ 3 рунда х 3мин. ( Full Muay-Thai )

Веселин Веселинов ( София )    
> VIPRING
> 23 years old
> 172cm
> 67kg
> multiple national champion ( kickboxing & MT )
>
> World Championships WMF 2-nd place ( Muay Thai )
> European Championships WMF-EMF 2-nd place ( Muay Thai )
> over 80 amateur fights
> pro fights 15 - 11 win 4 loses 7 KO

Зидов Акума ( Хърватска )

Среща №9/ ММА/ Категория 72кг./ 3 рунда х 5мин.

Стефан Шопов ( София ) ММА статистика 2 победи, 0 загуби. Шампион по бойно и спортно Самбо и Джудо. Един от най-добрите ни състезатели в тези дисциплини, много комплексен боец, агресивен стил на игра.
    
Христо Христов ( Хасково ) стил Борба. ММА статистика 2 победи, 0 загуби. Много агресивен стил на игра, силен физически.
                             
Среща №10/ ММА/ Категория 72кг./ 3 рунда х 5мин.

Ivan "The Terrible" Musardo     ( Италия ) клуб "Frota team” , ММА статистика 16 победи, 6 загуби. Много комплексен състезател, Агресивен стил на игра както в стойка така и на земя. Изключително атрактивен за гледане.
    
Ivica " Terror” Trušček ( Хърватска ) клуб "Ultimate Fight club Ban” ММА статистика 11 победи, 6 загуби. Атрактивен и комплексен състезател

Среща №11/ МУАЙ-ТАЙ/Категория над 88кг./3 рунда х 3мин. (Full Muay-Thai)

Fred Sikking ( Холандия ) възпитаник на легендарния Реми Боняски
               
Богдан Стойка ( Румъния)

Среща №12/ ММА/ Категория 93кг./ 3 рунда х 5мин.

Камен Георгиев ( София ) клуб Бойно Самбо, стил ММА, статистика 7 победи, 5 загуби, 1 равен. Носител на титли в Бойно самбо, Джудо, Сан да. Комплексен състезател.

Бага Агаев ( Русия ) клуб "RusFighters” , ММА статистика 19 победи, 10 загуби. Комплексен и агресивен боец, изправял се срещу известни имена в ММА, атрактивен за гледане.

Среща №13/ ММА/ Категория 77кг./ 3 рунда х 5мин.

Любомир Геджев ( Пловдив ) клуб "Real Pain”, стил Бразилско Жиу-Житцу и ММА, ММА статистика 11 победи, 7 загуби. Носител на титли по Граплинг, национален шампион по Муай-Тай. Комплексен състезател, атрактивен за гледане.

Sofiane Benchohra ( Англия ) ММА статистика 3 победи, 2 загуби. 10 Муай-Тай професионални мача, 30 боксови срещи, участник в риалити шоуто "The Contender” и участник във веригата М-1 Challenge.

Водещи

Най-четени