В Лудогорец призоваха: Елате на стадиона за реванша! 21.02 | 08:03

"Ако нашият 12-ти играч ни подкрепи в реванша, със сигурност ще се класираме“, каза още директорът на шампионите Ангел Петричев

От iNews.bg

"Искам да помоля всички българи другия четвъртък да дойдат на стадиона, защото се вижда, че Лудогорец може да продължи напред", призова изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев след страхотния успех с 1:0 над Лацио на стадион "Олимпико" снощи.

Рим коленичи пред епичен Лудогорец, след като словенският нападател Роман Безяк с фамозен изстрел от 25 метра за малко не скъса мрежата на домакините в края на първото полувреме.

"Трудно се говори след такъв мач, уникална победа, много сладка", продължи превъзбуденият Петричев. "На трибуните беше много тежко, естествено, на момчетата на терена – още повече.

Благодаря на феновете, които ни подкрепяха горещо, най-много се притеснявах след като изгониха Дяков, но се радвам, че удържахме. Ако нашият 12-ти играч ни подкрепи в реванша, със сигурност ще се класираме", каза още директорът на шампионите.

"Орлите" от Разград са на прага да елиминират Лацио, като евентуално в следващата фаза ще срещнат Динамо (Киев) или Валенсия - "прилепите" от Испания имат комфортен аванс след първия мач в украинската столица – 2:0.

Водещи

Най-четени