В Панатинайкос отказали 50 000 евро заради бенефиса на Георги Младенов 17.09 | 17:22

Европейският шампион Панатинайкос е пренебрегнал покана от Мюнхен за участие в демонстративен мач на 28 септември заради двубоя с Левски в София и бенефиса на Младенов в зала "Арена Армеец София"

От Мариян Найденов

Европейският шампион Панатинайкос е пренебрегнал покана от Мюнхен за участие в демонстративен мач на 28 септември заради двубоя с Левски в София и бенефиса на Младенов в зала "Арена Армеец София", разкриха от пресслужбата на "сините". Тарифата на европейския шампион е минимум 50 000 евро. Поканата от Германия е била придружена с въпросния хонорар.

Заради добрите връзки между Желко Обрадович и Константин Папазов и желанието на големия специалист да бъде изпратен подобаващо Георги Младенов, ПАО идва в София без да иска визитата му да бъде заплатена.

"Още преди два месеца уговорихме мача и Обрадович държи на своята мъжка дума. За нас е голяма чест, че бяхме предпочетени и този мач ще се състои", коментира Тити Папазов.

Само в първия ден от пускането на билетите в мрежата на Ticketpro и на касите на "Арена Армеец София" бяха купени 900 билета.

"Младенов е едно от най-големите имена в българския баскетбол. Надявам се, че за неговия бенефис залата ще е пълна до краен предел и ще има дори правостоящи", коментира още треньорът на Левски.

Днес Георги Младенов снима специален клип в Стара Загора, която ще бъде пуснат в телевизионен ефир преди мача.

Водещи

Най-четени