Левски готви баскетболно шоу за бенефиса на Жоро Младенов 15.09 | 16:17

Билетите за първото баскетболно събитие в "Арена Армеец" ще бъдат пуснати в продажба от утре

От Михаела Ганчева

Билетите за супердвубоя между Левски и Панатинайкос, който е бенефис на Георги Младенов   ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Ticketpro утре от 9,00 часа със символичната цена от 5 лева.

Двубоят е на 28 септември от 19,30 часа в зала "Арена Армеец София" и ще бъде показан пряко по ТВ 7. Баскетболните фенове, които искат да се сдобият с билети за най-добрите места, трябва да побързат, защото билетите са с еднаква цена и първият по време, ще има предимство при избора на добри позиции.

Запалените фенове на баскетбола могат да се сдобият с ценните хартийки в магазините на Office 1, Orange, "Пикадили", "Била", "Кауфланд" и Jeff. Два дни преди мача билети ще бъдат пуснати в продажба и на касите на зала "Арена Армеец София".

Организаторите обещават запомнящо се шоу. На почивката ще има игра за феновете - "Надиграй Георги Младенов", в която зрители ще имат възможност да победят легендарния баскетболист и да вземат награда. Организаторите от Левски пускат и 1500 билета с цена от 0 лева. Те ще са за всички млади баскетболисти от школите в страната, които искат да посетят двубоя.

Междувременно стана ясно, че европейският шампион Панатинайкос пристига в София с всички свои суперзвезди. Гръцките национали ще се присъединят към тима точно за мача срещу Левски в София.

"Очакваме това събитие да привлече голям интерес. Цената на билетите е наистина символична за подобно шоу. За първи път от седем години Европейски шампион по баскетбол идва в България. Мачът е и първият бенефис от 25 години на голям български баскеболист, какъвто е Георги Младенов. Помислихме и за младите таланти на България, които също ще имат възможност да гледат този двубой", обяви президентът на Левски Иван Джиджев.

"Единственият проблем е, че Георги Младенов ще иска да играе 40 минути без смяна. Той е истински професионалист. Тренира упорито, а от понеделник ще се присъедини и към пдоготовката на Левски", коментира треньорът Константин Папазов.

Водещи