В Реал вече дори не си говорят 07.05 | 13:45

Напрежението в клуба е огромно, сигурни в Испания

От Иво Вецев

Пълна тишина е завладявала тренировъчната база на Реал Мадрид "Валдебебас" в навечерието на финалните мачове за сезона на "кралския клуб", като първият от тях е утре срещу Малага за първенство.

Напрежението в съблекалнята на все още действащите шампиони е достигнало връхната си точка, като комуникация между Моуриньо и играчите почти липсва, а португалецът говори единствено за да обясни тактическия си замисъл за следващата среща.

Медиите в Испания коментират, че дори доскорошният защитник на Моу - Пепе, не разговаря със Специалния, след като между двамата е избухнал скандал, тъй като защитникът е защитил Икер Касияс от критиките на своя треньор.

На Иберийския полуостров информират, че Моуриньо е наложил медийно ембарго върху тренировките на тима, като не се допускат камери и фоторепортери, а страницата на тима във Фейсбук вече няколко дни не пуска снимки от заниманията на тима.

Освен това португалецът е наложил забрана да се говори за атмосферата в съблекалнята, която е доста тягостна въпреки победа през уикенда с 4:3 над Валядолид, която осуети плановете на Барса да стане шампион още през миналата седмица.

След новите информации от Испания, става все по-ясно, че дните на Моуриньо в Мадрид са преброени, като той ще си тръгне независимо от резултата във финала за Купата на Краля срещу градския съперник Атлетико.

Според запознати със ситуацията, следващият треньор на Реал ще е някой измежду Карло Анчелоти, Юрген Клоп, Рафаел Бенитес и други.

Водещи

Най-четени