В опит да бъде бутнат Боби Михайлов: ЦСКА издигна Бербо за шеф на БФС 20.09 | 19:00

Смятам да продължим кампанията си така, както се представях на терена и както смятам да ръководим БФС - честно, открито и в духа на феърплея, написа Митко

От iNews.bg

Кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС е официално издигната, съобщи самият той в социалните мрежи. Три отбора от елита издигат кандидатурата на бившия национал - ЦСКА, Берое и Пирин, а към тях се включват и Места Хаджидимово, Беласица Петрич, Победа 13, ФК Ком Берковица и ФК Локомотив Каспичан.

"Приятели на българския футбол и съмишленици на идеята за #рЕволюция, назря моментът да обявим ОФИЦИАЛНО:

Димитър Бербатов е кандидат за поста "Президент на Българския Футболен Съюз"! Кандидатурата е издигната от отборите на ПФК ЦСКА-София, ПФК Берое (Стара Загора), ПФК Пирин (Благоевград), ФК Места (Хаджидимово), ОФК Беласица (Петрич), ФК Победа 13, ФК Ком (Берковица) и ФК Локомотив Каспичан!

Смятам да продължим кампанията си така, както се представях на терена и както смятам да ръководим БФС - честно, открито и в духа на феърплея. Само така може да се справим с наложените сенчести практики и да направим всичко възможно, за едно по-добро бъдеще на българския футбол - ЗАЕДНО!", написа Бербатов.

Водещи

Най-четени