Вижте кои са най-любимите голове на Меси в Шампионска лига 06.11 | 09:15

Всички 71 попадения на Меси в турнира до този момент

От iNews.bg

Една от най-ярките звезди на световния футболен небосклон Лионел Меси от снощи вече е рекордьор по отбелязани голове в Шампионска лига, след като аржентинецът се разписа два пъти срещу Аякс и изравни постижението на легендата на Реал Мадрид Раул от 71 попадения.

Меси успя да стори това в 90-ия си мач в турнира, докато Раул е имал нужда от 142 участия за рекорда.

Това, че бившият испански национал вече не е заплаха обаче не означава, че головата машина на Барселона трябва да се успокоява, защото плътно след него е най-върлият му съперник - Кристиано Роналдо, който има само два гола по-малко - 69 и е въпрос само на време с Меси да подобрят постижението на Раул.

Както винаги скромен, Лео отказа да коментира личните си постижения, като наблегна на това, че се радва, че е помогнал на Барса да си гарантира място на осминафиналите. 

Единственото, което успяха да измъкнат по темата колегите от ESPN бе отговор на въпроса: Кои са любимите голове на Меси в Шампионска лига?

Отговорът на Меси, мнението му за Луис Суарес, както и видео с всичките 71 попадения на гениалния аржентинец в противниковите врати в Шампионска лига вижте в Sporta.bg>>

Водещи

Най-четени