Галиани за Тевес: Влакът не минава два пъти 23.03 | 09:05

Вицепрезиденът на Милан заяви, че аржентинският нападател вече не представлява интерес за "росонерите"

От Константин Симидчийски

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани открито намекна, че най-вероятно италианският шампион няма да поднови интереса си към аржентинския нападател на Манчестър Сити Карлос Тевес.

Тевес бе едно от най-горещите имена по време на януарския трансферен прозорец в Европа, но въпреки силния интерес на Милан и желанието си да акостира на "Стадио Сан Сиро", миланският гранд така и не успя да се договори със Сити за евентуален трансфер.

През тази седмица Тевес се завърна триумфално в игра за своя тим, давайки отлична асистенция за победния гол на Самир Насри срещу Челси, като мениджърът на "гражданите" не спести комплименти към аржентинеца.

Адриано Галиани от своя страна посочи, че също е впечатлен от завръщането на Тевес, но и добави, че надали той ще остане трансферна цел на Милан.

"Влакове като този не минават два пъти", отбеляза гологлавият бос. "Срещу Челси Карлос се завърна след шестмесечно отсъствие и обърна срещата. Мисля, че той е фантастичен".

"Аз самият бях голям почитател на Тевес, но съдбата отреди друго. Ние пък сме повече от доволни от начина, по който Макси Лопес се представя за нас", добави Галиани.

Водещи

Най-четени